7. melléklet

×

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/home/rakoczis/public_html/includes/menu.inc 2405 sor).

 

Rákóczi Mezőgazdasági Szövetkezet

(Cg:04-02-000430, Gyulai Törvényszék Cégbírósága, Gyula, adószáma: 10053061-2-04)

Képviseli: Petrovszki Attila szöv. elnök, mint az ig. elnöke. 5674. Kétsoprony, Dózsa Gy. út 24.

Tel: 66/532-040, fax: 66/246-042, e-mail: rakoczimg@globonet.hu

Adatkezelési Szabályzat

7. számú melléklet

Tájékoztató

kamerás megfigyelőrendszer alkalmazásáról

 

  1. A Szövetkezet a táblával jelzett helyiségeiben – székhelyén, telephelyein, a telephelyek meghatározott részein, az ügyfélfogadásra nyitva álló helyiségeiben az emberi élet, testi épség, személyi szabadság, az üzleti titok védelme és vagyonvédelem céljából elektronikus megfigyelőrendszert alkalmaz, amely kép-, hang-, vagy kép- és hangrögzítést és tárolást is lehetővé tesz.  A kamera rögzíti az Ön magatartását is.
  2. A megfigyelőrendszer használatának jogalapja: a Szövetkezet jogos érdekeinek érvényesítése és az Ön önkéntes hozzájárulása. Amennyiben Ön a megfigyelt területre e tájékoztatás ellenére bemegy, ezzel hozzájárulása megadottnak tekintendő a kép- hangfelvétel készítéshez.
  3. A felvétel tárolásának helye: a Szövetkezet székhelye.
  4. A tárolás időtartama: 3 munkanap.
  5. Az, akinek jogát vagy jogos érdekét a kép-, hang-, vagy a kép- és hangfelvétel adatának rögzítése érinti, a kép-, hang-, valamint kép- és hangfelvétel rögzítésétől számított három munkanapon belül jogának vagy jogos érdekének igazolásával kérheti a Társaságtól, hogy az adatot a kamerát üzemeltető ne semmisítse meg, illetve ne törölje.
  6. A rendszert kezelő neve: Petrovszki Zoltán Péter műszaki fő ágazat vezető telefonszáma, egyéb elérhetősége a www.rakocziszov.hu oldalon-tekinthető meg
  7. Az adatok megismerésére jogosult személyek: a szövetkezet elnöke, helyettese, a megfigyeléssel érintett terület munkahelyi vezetője, a kamera kezelőszemélyzete.
  8. Az Ön jogait és jogérvényesítésének rendjét az Adatkezelési Tájékoztató tartalmazza, amelyet a szövetkezet, mint adatkezelő honlapján –www.rakocziszov.hu oldalon- tekinthet meg.

 

Kelt, Kétsoprony, 2018…………………hó………napján.

 

Petrovszki Attila István

a szövetkezet igazgatóságának elnöke